Retourneren: 

Aanvragen binnen 14 dagen en retourneren binnen 30 dagen na ontvangst.

Annuleringen: vóór verzending, daarna wordt het een retour op eigen kosten.

Artikelen die zijn uitgesloten van retourzending: op maat gemaakte en gepersonaliseerde artikelen, hygiëneartikelen (bijv. oorbellen)

Retour verzendkosten zijn voor de koper.

Elizabeth Sieraden

Meidoornstraat 27

2851TR  Haastrecht

Nederland

 

EU-herroepingsrecht - informatie

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen (retour te vragen), zonder opgaaf van reden. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen vanaf de dag van ontvangst van de bestelling. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je me op de hoogte stellen van je beslissing om dit contract te herroepen door een ondubbelzinnige verklaring, of je kunt het onderstaande modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit formulier is niet verplicht.In overeenstemming met de EU-wetgeving vergoeden wij u uw artikel en de initiële standaard verzendkosten. Retourzendingen moeten op eigen kosten binnen 14 dagen na annulering van uw bestelling worden teruggestuurd. Zodra dat is gebeurd, ontvangt u uw terugbetaling.

EU-herroepingsrecht - Modelformulier voor herroeping

Aan: Elizabeth Sieraden (By Elizabeth Sieraden), Meidoornstraat 27, 2851 TR Haastrecht, Nederland, info@elizabethsieraden.nl   —Ik/Wij (*) deel/delen (*) hierbij mede dat ik/Wij (*) mijn/onze (*) koopovereenkomst van de volgende goederen (*) herroep/herroepen (*)—Besteld op [DD/MM/JJJJ ]/ ontvangen op [DD/MM/JJJJ]—Naam van de koper(s)—Adres van koper(s)—Handtekening van koper(s) (alleen als dit formulier op papier wordt meegedeeld)—Datum—[*] Doorhalen wat niet van toepassing is

 

Mijn land is niet beschikbaar voor verzending?

Stuur me een bericht en ik kan controleren wat de kosten zijn voor een bijgehouden pakket naar uw land en ik zal dit indien mogelijk voor u toevoegen aan de gevraagde lijst.Helaas zijn er ook enkele landen binnen de EU waar ik niet meer naartoe kan verzenden. Dit komt door EPR-recyclingwetten met hoge deelnamekosten die - vanwege het feit dat ik een klein bedrijf ben - financieel niet logisch zijn om aan deel te nemen. Frankrijk, Spanje, Polen, Griekenland zijn slechts enkele van hen. Dus tot nader order zijn die landen uitgesloten van mijn schip naar landen.

© 2022 - 2023 Elizabeth Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel