Hoe houd ik mijn sieraden mooi?

10 tips om jouw sieraden mooi te houden: 

  1. Geen aanraking met  water. Douchen zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.

2. Vrijhouden van parfum/crème. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray. 

3. Zweten. Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een heftige workout. Zweet tast je sieraden aan en daarnaast is het zonde als je je sieraden verliest. 

4. Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen. 

5. Goed bewaren. Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren, bijvoorbeeld in een organzazakje of sieradendoosje. Bij een bestelling bij Elizabeth Sieraden krijg je altijd een sieradenzakje en/of sieradendoosje bij je bestelling. Dus de sieraden kunnen daar goed in bewaard worden!

6. Verklein de kans op knopen. Sluit kettingen, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je het opbergt. Dit verkleint de kans dat er een knoop ontstaat in je sieraden. 

7. Doe je sieraden als laatste om. Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens blijft haken tijdens het omkleden. 

8. Vermijd grote druk. Vermijd te grote druk op armbanden van elastiek. Doe ze met beleid om, zodat de rek goed in het sieraad blijft.

9. Kijk uit met chemische producten. Als je in aanraking komt met chemicalien, doe je sieraden dan af. Draag ze niet tijdens het schoonmaken. 

10. Pas op met zonlicht of de zonnebank. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht of de zonnebank. Daardoor kunnen je sieraden verkleuren. 

Dit waren de 10 tips die jou kunnen helpen om je sieraden mooi te houden. 

Liefs, Elizabeth Sieraden

© 2022 - 2023 Elizabeth Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel